AUTOM NA MORE VLAKOM 2012

objavio 08/07/2012

Od 1. srpnja do 31. kolovoza HŽ Putnički prijevoz omogućuje besplatan prijevoz automobila za obiteljska putovanja noćnim vlakom na relaciji Zagreb – Split – Zagreb. Ako putujete iz Zagreba prema Splitu sa svojom obitelji, HŽ Putnički prijevoz omogućuje vam da povezete i svojega limenog ljubimca. Svim putnicima koji kupe zajedničku jednosmjernu ili povratnu prijevoznu kartu nudimo sljedeće pogodnosti:

  • putnicima koji putuju u klasičnim vagonima drugog razreda za dvije ili više osoba i koji kupe povratnu prijevoznu kartu nudimo mogućnost prijevoza automobila u oba smjera po cijeni prijevoza u jednome smjeru (prijevoz u odlasku se naplaćuje, a povratak je besplatan)
  • putnicima koji putuju u vagonima za spavanje, i to:
    • u odjeljku Tourist ili Double za dvije ili više osoba uz kupljenu jednosmjernu ili povratnu prijevoznu kartu i posteljne karte, prijevoz automobila je BESPLATAN!
    • u odjeljku Single za jednu osobu uz kupljenu jednosmjernu ili povratnu kartu drugog razreda i posteljnu kartu, prijevoz automobila je BESPLATAN!

Ova ponuda HŽ Putničkog prijevoza ne može se kombinirati s ponudom »Putovanje snova«.

Povlastica vrijedi u vlakovima:

– br. 825 Zagreb GK (23.20) – Split (8.10)
– br. 824 Split (21.18) – Zagreb GK (6.26)

Prijevozne karte se mogu kupiti na blagajnama kolodvora Zagreb Glavni, Split i Varaždin te poslovnici Croatia Express Zagreb, Trg kralja Tomislava 17.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *