ATLAS PREDSTAVIO NOVOSTI U SKLOPU KATALOGA ZIMA 10/11

objavio 18/09/2010

Na jučer održanoj konferenciji za novinare predstavljen je novi Atlas Airtoursov katalog Zima te je najavljen izlazak Ski magazina, koji će ljubiteljima zimskih odmora ponuditi savjete za putovanja, putopise i posebne skijaške ponude koje nisu u katalogu.
Predstavljen je i MultiPlusCard – fantastičan program nagrađivanja, u kojem korisnici, kupujući osnovne namirnice i kućne potrepštine, plaćajući kreditnim i debitnim karticama, kupujući knjige, dnevne novine, proizvode za ljepotu, njegu i higijenu, razgovarajući mobitelom i putujući, sakupljaju bodove i dobivaju nagradne kupone.

Tako korisnici bodove sakupljaju i pri svakoj kupnji bilo kojeg aranžmana i izleta iz ponude poslovnica Atlas Airtoursa i to neovisno o načinu plaćanja. Prisutnima su predstavljeni i partneri Atlas Airtoursove škole skijanja – Nordica i Shred.

Novi katalog Zima, Atlas Airtoursa odlikuje se proširenom ponudom škola skijanja s inovativnim pristupom, sadržajnim otvorenjima sezone, posebnim vikend i novogodišnjim aranžmanima, top ponudama za Francusku autobusom, kao i brojnim dodatnim vrijednostima za putnike.

Novim formatom ponude i vizualnim identitetom, poput isticanja prednosti aranžmana oznakama best buy – objekti s najboljim omjerom cijene i kvalitete, hit – hit hoteli koji iz godine u godinu privlače velik broj Atlas Airtoursovih gostiju, novo – bogata ponuda novih objekata Atlas Airtoursa i exclusive – ekskluzivna ponuda objekata koji se mogu rezervirati samo u Atlas Airtoursu, krajnjem korisniku olakšava i znatno skraćuje odabir željenog odmora.

Katalog Zima svim zainteresiranima je na raspolaganju u svim poslovnicama Atlas Airtoursa, te u svim ovlaštenim putničkim agencijama u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Cjelokupna ponuda Atlas Airtoursovog zimskog kataloga može se i online rezervirati na web stranicama www.adriatica.net

(shopinzagreb)

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar