ATLAS JEDNODNEVNI IZLETI DO BLIŽIH EUROPSKIH PRIJESTOLNICA

objavio 18/01/2011

Atlas Airtoursovim putnicima od svibnja do studenoga dostupni su jednodnevni izleti u obližnje zemlje, koji u nedostatku vremena ili novca za dulja putovanja pružaju savršen predah od svakodnevice.

Vječno inspirativan grad na vodi Venecija, raskošna carska prijestolnica Beč i uvijek atraktivna “kraljica Dunava” Budimpešta mogu biti pravi izbor za sve željne razgledanja kulturnih i povijesnih znamenitosti, ali i šopinga. Prirodne ljepote austrijskih jezera s lakoćom osvajaju posjetitelje, dok atrakcije zabavnog parka Gardalanda donose dozu uzbuđenja i radosti za velike i male.

Cijena izleta za Veneciju iznosi 280 kn, za program “Austrijska jezera” 270 kn, Beč – 280 kn, za Budimpeštu 220 kn, a za Gardaland 270 kn po osobi. Info: www.atlas.hr  Pogledajte i jednodnevna putovanja agencije Kompas.hr 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One Comment

  1. zoran

    08/07/2011 at 16:02

    Molim vas za informaciju, da li ima iko ko organizuje jednodnevne izlete iz autobusom iz Rijeke, Ljubljane ili Kopra za Veneciju. Ljetovati cu blizu Ljubljane, pa bih volio na ejdan dan obici Veneciju.
    Pozdrav Zoran iz Sarajeva

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *