AIR SERBIA POVEZUJE BEOGRAD I ZAGREB

objavio 10/11/2014

Air Serbia, nacionalna aviokompanija Republike Srbije, od 12. prosinca uvodi dva leta dnevno između Beograda i Zagreba. Novi letovi znače ponovno uvođenje zračne linije između ova dva grada, na kojoj je posljednji let bio prije 23 godine-

Letovi zrakoplova Air Serbije povezivat će Zagreb i Beograd svakoga dana ujutro u 7:35 (Beograd – Zagreb) i 10:05 (Zagreb – Beograd) te navečer u 18:20 (Beograd – Zagreb) i 20:40 (Zagreb – Beograd).

Na službenoj stranici airserbia.com smo provjerili najniže cijene avio karata i pronašli smo karte u jednom smjeru već od 40-ak eura.

Iz Air Serbije poručuju da će novi letovi putnicima ponuditi, preko beogradskog aerodroma Nikola Tesla, odličnu povezanost s mnogim destinacijama širom mreže ove aviokompanije, kao što su Atena, Abu Dhabi, Istanbul, Solun, Tel Aviv, Moskva i Larnaka, kao i do ključnih destinacija širom Balkana, uključujući Skoplje, Tiranu, Sofiju, Bukurešt, Tivat, Podgoricu i Sarajevo.

‘Uspostavljanje linije za Zagreb značajan je i dobrodošao dodatak mreži destinacija Air Serbia koja ubrzano raste. Ovi letovi će odgovoriti na sve veću potražnju za poslovnim i turističkim putovanjima osoba koje često putuju između ove dvije metropole i omogućit će im značajnu uštedu vremena u usporedbi s putovanjima vlakom ili automobilom’, naglašava Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar